Sommerlund Pizza

En rejse i pizzaens verden !

Langtidsbagte cherrytomater

Disse lækre tomater er fantastiske på pizza

Ingredienser:

16-20 cherry tomater
Ekstra jomfru olivenolie
God vellagret balsamico
1 tsk rørsukker (kan udelades)
1 par kviste frisk rosmarin
Evt. friskkværnet peber

Tilberedning

For at lave de langtidsbagte cherry tomater: Skyl tomaterne godt under rindende vand. Skær dem over i halve og placér dine tomater på en bageplade.
Dryp et par dråber olivenolie over hver tomat og dernæst 1 lille dråbe balsamico.

Drys derefter en lille-bitte smule sukker på – ca. den mængde, du kan have mellem 2 fingre – HUSK 1 tsk sukker skal kunne strække til alle tomaterne!

Læg derefter 1-2 blade frisk rosmarin på hver tomat.
Sæt pladen med dine fine cherry tomater i ovnen ved 90-100grader  og bag i mindst 4 timer.
Drys evt. med friskkværnet peber efter bagning.

Serveringsforslag

Som sagt er tomaterne rigtig gode på pizza, men også i foccacia og bare som snacks til et glas rødvin.